Viikkotunnit

ILMOITTAUDUTHAN TUNNEILLE!

TORSTAI 

17.30-19 Mysore

SUNNUNTAI

9.30-11 Mysore (joka 2. vko – 12.9./26.9./10.10./24.10.)

_

Ovi on auki 15 min ennen tuntien alkua.

MYSORETUNTI 

Mysoretunti on perinteinen tapa opettaa astangajoogaa. Tunnilla jokainen oppilas tekee harjoitustaan omaan tahtiin. Opettaja seuraa harjoitusta, ja avustaa ja neuvoo tarvittaessa. Mysoreharjoittelu tukee yksilöllistä etenemistä omien kykyjen ja voimavarojen mukaisesti. Tämä harjoittelumuoto sopii hyvin kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Myös ALOITTELIJAT ovat tervetulleita suoraan mysoretunneille. Harjoitusta opetellaan pienissä palasissa ja uutta opitaan, kun vanha on muistissa. Sinulla on jo ensimmäisestä kerrasta lähtien oma harjoitus, jota voit tehdä myös kotona. Ota yhteyttä, niin voimme sopia tapaamisen ennen ensimmäistä harjoittelukertaasi. Meillä on myös tarjolla aloituspaketti, joka sisältää yhden yksityistunnin ja neljän kerran kortin viikkotunneille.

Mysoretunnin aloitusaika on liukuva, joten voit tulla aloittamaan harjoituksen itsellesi sopivaan aikaan. Aloittelijana voit varata ensimmäiselle harjoitukselle aikaa noin 45 min.

 

OHJATTU 1. SARJA

Kuun 1. torstai on mysoren sijaan ohjattu 1. sarjan harjoitus klo 17.30-19. Voit osallistua tunnille, jos olet tehnyt mysoreharjoitusta vähintään seisomasarjan loppuun.

Ohjattu on tärkeä osa astangajoogan asentoharjoitusta – se tuo harjoitukseen rytmiä ja muistuttaa mieleen astangajoogalle keskeisen vinyasa-laskun.